Rauw en Elegant

In de laatste weken van het rabarberseizoen is zojuist de rabarber voor komend jaar geoogst. Ga snel naar een van de verkooppunten om de laatste flessen van 2021 te bemachtigen! 

 

ONS VERHAAL

het begin

Wij zijn Reben. Ons verhaal begon een aantal jaar geleden in een klein dorpje in Friesland. Elk jaar kwam ons gezin samen op Oudejaarsdag; waarvoor onze moeder rabarberlikeur met verse rabarber had gemaakt. Deze rabarber kwam uit eigen moestuin. Elk jaar, begon het hele proces in Mei met het oogsten van de rabarberplanten. De bladeren werden er afgesneden en de stengels gewassen. Vervolgens werd het familierecept in gang gezet en zeven maanden later stond er een ijskoude fles rabarberlikeur op tafel, wachtend om opgedronken te worden. Om zeker te zijn dat wij onze familietraditie respecteren, maken wij nog steeds alleen gebruik van lokaal geteelde rabarber.

ONS VERHAAL

Vakmanschap

Tijdens al deze jaren stond 1 principe voor op; vakmanschap. In onze familie is dit woord representatief voor een aantal kernwaarden waar Reben voor staat. De voortreffelijke kwaliteit en authentieke karakter zijn het fundament waar we op kunnen vertrouwen. Deze kernwaarden zijn verzekerd doordat de rabarber die wij gebruiken zorgvuldig met de hand wordt geoogst. Onze rabarberlikeur neemt 100% van de kleur en smaak van de natuurlijke rabarber op. Natuurlijke producten staan bekend om de verschillen in smaak en kleur, elke rabarberstengel is uniek. Daarom is elke fles speciaal op zijn eigen manier.
reben likeur fotoshoot

ONS VERHAAL

Seizoensgebonden

We zijn een jong en verfrissend bedrijf met respect voor moedernatuur. De verse rabarber die wij gebruiken groeit van April tot Augustus. Om zeker te zijn van onze voortreffelijke kwaliteit en om moedernatuur ’s grenzen te respecteren oogsten we alleen tijdens deze periode. Elk jaar maken wij een specifiek aantal flessen, niet meer niet minder. Als je zekerheid wil om een fles te reserveren buiten het rabarberseizoen, contact ons via het formulier hier beneden.

Ambiance

Bepalend Karakter

reben fotoshoot
20201208 Shoot Reben Vodka 4
Als jong bedrijf proberen wij de eeuwenoude producten rabarber en wodka om te vormen tot onze eigen originele drank; rabarberlikeur. Ons karakter wordt bepaald door deze spannende combinatie.
reben likeur fotoshoot man en vrouw lachen

STOCKISTS

Haal reben bij

Neem contact op

Contact

Als u vragen heeft over het wederverkopen van Reben of iets anders, vul dan het contactformulier in om in contact te komen met onze verkoopafdeling. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar en reageren binnen 24 uur.

Algemene vragen

Groningen, Groningen, Nederland (+31) 6 36181736 business@byreben.com
Als u een verslaggever bent en op zoek bent naar informatie over mediadiensten, kunt u contact met ons opnemen via: info@byreben.com

Algemene vragen

Groningen, Groningen, Nederland + 316 361 817 36 business@byreben.com
Als u een verslaggever bent en op zoek bent naar informatie over mediadiensten, kunt u contact met ons opnemen via: info@byreben.com

Keep in touch

Subscribe to the Reben newsletter to receive free shipment, and gain access to exclusive Reben’s moments!

reben logo

Old enough to celebrate?

Please indicate your country of residence and year of birth