Over Reben

Als jong bedrijf willen wij de oeroude producten rabarber en wodka met elkaar verbinden en opnieuw vorm geven in onze eigen originele drank: rabarberlikeur. Lees hieronder hoe we aan ons spannende avontuur zijn begonnen en wat de drijfveer achter ons succes is.

ONS VERHAAL

het begin

Wij zijn Reben. Ons verhaal begon enkele jaren geleden in een klein dorpje in het noorden van Nederland. Elke keer als ons hele gezin op oudejaarsavond weer thuis kwam, maakte onze moeder rabarberlikeur van verse rabarber. Deze rabarber werd geteeld in onze moestuin. Elk jaar begon het proces in mei. Eerst werden de rabarberplanten geoogst, daarna werden de bladeren afgesneden en de stengels gewassen. Nadat de vers geoogste rabarber tot een drankje was verwerkt, werd het familierecept gecreëerd. Zeven maanden later stond een ijskoude fles rabarberlikeur klaar om gedronken te worden. Om onze roots te respecteren, gebruiken we enkel lokaal geproduceerde rabarber.

ONS VERHAAL

Vakmanschap

In al die jaren is één principe overeind gebleven: vakmanschap. In onze familie staat dit woord voor een aantal kernwaarden waar Reben voor staat. De uitstekende kwaliteit en het authentieke karakter dat onze rabarberlikeur heeft, vormen de basis waarop wij kunnen vertrouwen. Deze kernwaarden worden gewaarborgd door de verse rabarber met onze eigen handen te plukken. Onze likeur ontleent 100% van de kleur en smaak aan de natuurlijke rabarber. Natuurproducten staan bekend om hun verschillen in smaak en kleur, elke rabarberstengel is uniek. Daarom is elke fles op zijn eigen manier bijzonder.
reben likeur fotoshoot

SEIZOENSGEBONDEN

RABARBER

Wij zijn een jong en fris bedrijf met respect voor moeder natuur. De verse rabarber die wij gebruiken groeit alleen van april tot augustus. Om een uitstekende kwaliteit te kunnen leveren en om de grenzen van de natuur te respecteren, oogsten wij onze rabarber alleen in deze periode. Elk jaar produceren we een bepaald aantal flessen, en dat is het. Als u zekerheid wilt over het kunnen reserveren van flessen, neem dan contact met ons op via  de contactpagina.

Ambiance

Bepalend Karakter

reben fotoshoot
20201208 Shoot Reben Vodka 4
Als jong bedrijf willen wij de oeroude producten rabarber en wodka met elkaar verbinden en opnieuw vorm geven in onze eigen originele drank: rabarberlikeur. Ons karakter wordt bepaald door deze opwindende combinatie.
reben likeur fotoshoot man en vrouw lachen

Keep in touch

Subscribe to the Reben newsletter to receive free shipment, and gain access to exclusive Reben’s moments!

reben logo

Old enough to celebrate?

Please indicate your country of residence and year of birth